• ZJ-V

AC/SHE C in concert @ new Gentse kunstenoverleg Ledeberg (Gent)

Maandag 27juni, de dag begon cloudy, rainy, thunder, dark morning...

But have you ever seen the rain? Klonk het in mijn gedachten... Maar die maakten al snel plaats, voor Gentse kunstenoverleg, waar onze oren wel deugdelijk nadien beloond werden bij het neusje op de zalm, optreden van AC/SHE C.

Maar het Gentse Kunstenoverleg, en cultuurplatform, is door artiesten gemaakt, voor artiesten, en voor mensen die daar hun hart willen ophalen voor cultuur/literatuur/dans... .


De werktafels gingen aan de slag met mekaar, en mensen maakten nader kennis met mekaar, het zag er een zeer gemoedelijke bende uit. Als je het zou gezien hebben je zou zweren, met de goeie zon, en wat zand onder ons voeten, en een pastis op tafel.. Dat we zo in zuiden van Frankrijk konden kunnen zitten, maar we zaten in Gent, de gezelligste stad van t'land!


Daarna was het tijd, om de hoofdact van die avond aan te snijden, en jawel vanaf de eerste noot, eerste zang, voor de dames uit Kiev, sloegen ze al patat raak! Ze zijn allen gevlucht van de monsterige oorlog in Oekraïne (die nog steeds duizenden onschuldige slachtoffers maakt), naar Gent, en wat zijn we blij met deze dames, daar deze gestrand zijn, in een stad als Gent, en waar het voor hun opnieuw prioriteiten biedt. En waar Frederik Sioen dit mee op poten helpen zetten heeft, waarvoor dikke dikke pluim Frederik, ook ZZROCK vindt u een wrie wijze gast!


AC/SHE-C was fenomenaal goed, Iron Maidens behave, cause AC/SHE-C is coming after you!!!


"I've got the blues in my heart, and the Devil in my fingers" (Angus Young AC/DC)


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven