• Zj Sven

Belgian Quo Band op grootste Status Quo Fan Meeting in de UK!

Hoe zot kan het worden wanneer een Belgische Tribute band van Status Quo mag spelen op de grootste Status Quo meeting in de UK?

De "Belgian Quo Band" knalt al meer dan 15 jaar de SQ noten door verschillende zalen en op verschillende events. Dit is blijkbaar ook niet onopgemerkt gebleven voor de organisatoren van de Status Quo Fan Meeting in de UK te MineHead op 24 september 2022. Samen andere bands zal dus ook de Belgium Quo Band de zaal daar plat spelen.


Maar dit is nog niet alles! Na het optreden zal de band ons telefonisch te woord staan met een verslag van deze avond. We gaan dit live uitzenden op Facebook en uiteraard op ZZROCK zelf! Luister zeker en geniet mee van deze fantastische avond uit het perspectief van de band zelf. Zoals het er nu uitziet zal er nog een knaller van een geheim prijs gegeven worden maar meer daarover uiteraard op 25 september, 11u Live op ZZROCK.be en ZZROCK Facebook .


Van links naar rechts: Wesley “Leon” Jaques (Drums), Rik “Rossi” Michels (Gitaar en Vocals), Geert “Parfitt” Callens (Gitaar en Vocals), Lieven Vandenbroucke (Bas, Vocals en Harp).


www.belgianquoband.be

www.facebook.com/belgianquoband/


4 weergaven0 opmerkingen