top of page
  • Foto van schrijverZJ-V

Hit Of The Week => Abby (Busted In Rock) -I Get Off (Halestorm cover)


De Kontichse dubbelgangster van Lzzy Halestorm, die woont nog dichter dan we dachten... !

Vorige week, kreeg die een artikel met haar fantastische cover, waar wij van ZZROCK, niet konden achterblijven, om die als Hit Of The Week te gaan beschouwen, goeie muziek, verdient een goeie plaats, en tonnenveel respect voor knap werk!

Abby, you go girl, it's all yours this week!!! ZZROCK supports you!


Een tijdje terug zat ik te scrollen op facebook, en wie zag ik er verschijnen, hier si daar si!

Abigail female front singer van 'Busted In Rock' de rock covergroep die ik op Gentse Feesten anno 2022, mocht interviewen, op een teveel te warme heten dag... En diezelfde jonge deerne, zette op facebook haar klep open, en wa was me da zeg!


Waarom Lzzy, heb ik Abigail gevraagd?


Wel zei ze, Halestorm ben ik tegengekomen, toen ik op youtube aan het zoeken was, toen ik een jaar of 12 was, en ik dacht dat is het! Zo pure rock'n' roll, ben zo fan van hun werk. Tot ik Lzzy zelf hoorde zingen, een hele grote motivatie om nog meer en meer voor m'n droom te gaan.

Ik heb voor dit nummer gekozen, vanwege de opbouw het begint rustig en het wordt opgebouwd, naar meer pure rock 'n' roll.

En past bij mijn stemgeluid, en beetje naughty kan nooit geen kwaad!


De Lzzy Hale, ja hallo moe, ... The name is Hale, Abby Hale ...!Deze deerne aan het werk zien, samen met de fantastische bandleden van "Busted in Rock"?


Busted in Rock LIVE @ HOEVEROCK In 'T Park te Zulte op 25juli 20u30

187 weergaven0 opmerkingen
bottom of page