• ZJ-V

"Busted In Rock" live op Gentse Feesten 19/7/2022 @Korenmarkt.

Deze dag had meer iets weg van hete, zwoele dinsdag,... Bij het ontwaken, was het al vrij duidelijk dat dit een snik bloedhete dag zou worden.

Maar de pakkende hitte hield Zj V, er niet van weer, om dubbel te gaan genieten van deze band. Alle hoge verwachtingen werden ook ingelost, biertje bij de hand, en hoppa here we go.... again!

De alom bekende klassieker van Whitesnake liet niet lang op zich wachten, alsook The Scorpions, Judas Priest, Black Sabbath, Mötley Crue ... En ga de setlijst maar af, zelfs de band van jaren 70 "Heart" en onze aller "Doro" speelden deze band, of ze zelf de artiesten waren. Knap staaltje van mix aan metal klassiekers, ROCK ON DUDES AND LADY !!!!


Ze lieten ver geen spaander heel van de Korenmarkt, helaas waarschijnlijk was de opkomst van het volk te wijten aan verlamd door de hitte, maar sommige die hard fans, lieten zich niet van hun stuk brengen, en gingen toch lekker hun stem horen of lekker meebrullen!

Zowel de leading lady, Abigail gaf het beste van haarzelf, de gitarist Chris, Stan de bassist, en Sam de drummer. Waarvan deze laatste letterlijk een vuurdoop doorstaan heeft en bij de aansluitende band, ook daar nog moest drummen, sjapoo Sam! But well done, each of you!!
288 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven