• ZJ-V

Hit Of The Week=> SEVI - Screw You, Honey!

Deze band komt uit Bulgarije, en de vierkoppige band bestaat uit Svetlana Bliznakova (Sevi, lead vocals), Alexander Kirilov (lead guitar), Rally Velinov (bass guitar) and Pavlin Ivanov (drums, percussion).


De band zelf beschrijft hun muziekgenre als soort van heartrock, een naam die ze zelf hebben gegeven aan hun stijl omdat het emotioneel is, met oprechte inhoud, en de soort boodschap in hun songs.

Dus niet voor de gevoelige 'zieltjes', of oorkes in ons geval, wij van ZZROCK, vinden deze band, recht door zee, en passen ze dan ook bij onze huisstijl.

Al van in 2012 zijn deze aan de slag gegaan, en zoals een goei fleske wijn, hoe ouder de jaren, hoe beter, awel, alleen zou ik deze band niet drinken, want Svetlana ziet er mij geen poeske uit om zonder handschoenen aan te pakken, MIAUW!


Hun nieuwste single is al van maart geleden dit jaar, al uit, maar kwam bij Zj V, en die ging recht met de mond open gaan neerzitten, en deed alsof ze de 'mind flyer' had gezien van in Stranger Things.... in the non pretty scary betekenis van de uitspraak of course.

Dus ik wil jullie zeker niet, de nieuwe song van Sevi niet laten vergeten, want tadaaa!!!! Door niemand is deze band opgemerkt geweest dan Alice Cooper en bij deze heeft ie ook de videoclip geshared.... So hey "Not So Stoopid" after all, die Alice Cooper toch!

https://www.youtube.com/watch?v=btuBmuLQCq0


Maar eventjes terug bij de les blijven! Deze is natuurlijk, ook zeker geen misse song en ontdekking, Sevi met Screw You, Honey!

https://www.youtube.com/watch?v=jLkqHJ-VzxA
84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven