• ZJ-V

Hit Of The Week=> Within Temptation =>"Pray For Me"

De Europese symfonische metalband van de lage landen, wist ons weer in de watten te leggen, met alweer een nieuwe single.

De band die onverwacht ooit bekend werd met hun allerbekendste hit 'Ice Queen', deed recentelijk een aankondiging in een interview op Graspop Metal Meeting, dat ze een nieuwe hit releasen, nl. "Don't Pray For Me. Later dit jaar brengen ze dan ook hun nieuw album uit.

Tadaaa! Weer een knoert van een hit, nadat "Shed My Skin" eerst vorig jaar op de proppen kwam. Hun nieuwe videoclip van "Don't Pray For Me" komt uit op 13juli.


Zelf kon ik helaas niet aanwezig zijn, van het optreden op Graspop van hun, maar her en der reacties gehoord, "puik optreden", "hebben weer beste van zichzelf gegeven", "was echt weer wow, decor, haar kledij, alles was tiptop!" en ga zo maar door.,.. maak Zj V maar weer jaloers, thx a lot!!!


De single "Pray For Me" heeft weer het atypische sound wat we van hen gewoon zijn, alleen is het nog iets pittiger en krachtiger, dus dat beloofd, voor dat nieuw album van hen. Wij van ZZROCK zijn dan ook razend benieuwd, naar de rest van de tracks.

Puik werk, dame en heren van Within Temptation!


De song gaat over streven om overtuigingen en angsten niet aan anderen op te dringen en getuigt van het accepteren van ieders eigen reis. Het is een volkslied over het accepteren dat overtuigingen vloeiend, meervoudig of, eerlijk gezegd, anders kunnen zijn. Het lied gaat over het toestaan ​​van mensen om hun eigen lot na te streven." Aldus Sharon Den Adel (Bron: Blabbermouth.net)


Wij van ZZROCK, zijn het daar compleet mee eens!


Mijn god! Wat heb ik die vertrouwde stem, gitaren en drum gemist van hen, na twee jaar of bloody covid absence!

can't wait until their album is out there!... smaakt naar meer.

En als je nog kan op 21 en 22 november, komen ze samen met niemand minder dan Evanescence, tijdens hun "World Collide tour" om daar een showke neer te poten om u tegen te zeggen.

Tickets kun je hier nog bestellen voor Paleis 12 te Brussel Expo.

https://www.within-temptation.com/ of via https://www.ticketmaster.be/artist/within-temptation-evanescence-tickets/1016978?language=nl-be&tm_link=more-dates

Dan zien we ook Amy Lee en de bende nog eens aan het werk, ook al eventjes terug... .


https://www.youtube.com/watch?v=aP_gb8B_JnM
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven