• ZJ-V

Mother Mercury @ Korenmarkt, Gentse Feesten 22/7/2022

Het was na U2BE, en na Starman Tributeband (David Bowie), zaterdag, de beurt aan "Mother Mercury" . En inderdaad, het was een uitverkochte Korenmarkt! Het volk was abnormaal in knaldrangmodus precies... .

Toen Sonny de zanger het podium opkwam, en de eerste noten begon te zingen, en precies bewoog exact zoals Freddie Mercury deed, echt we hebben ontdekt in Gent, dat we onze eigenste Gentse neuzekes ook hebben, ja das waar, maar ook onze eigenste Sonny Mercury!


Dit is een topkerel, met topband, en het volk; we hebben een Gentse Wembley Stadium op Korenmarktse wijze beleefd, met alle respect voor de echte Queen band met Adam Lambert en onze Freddie die we nooit kunnen vergeten... !

Maar Sonny en zijn bende, hebben dit perfect nagedaan om ons deze onvergetelijke, en fantastische avond en nacht te bezorgen! En dan ook nog eens Under Pressure zingen samen met David Bowie (Starman Tributeband) het leek precies een back in time machine, met David Bowie himself!


Zelfs hij moest nog bijkomen na het optreden, want die man, was echt van z'n sokken geblazen, door de overweldigende bezoekers, die de Korenmarkt, als volledig afgesloten liet uitroepen! Hij kwam, hij zag en overwon, en hij is nederig dankbaar, voor zo'n talrijke opkomst, en een Korenmarkt die "Bohemian Rhapsody" dan nog es meezong, kippenvelmomentjes!

Maar Zj v en ZZROCK, is Mother Mercury dit ook echt dankbaar. Sonny, volgend jaar terug met Mother Mercury? Wij zien er steevast alweer naar uit ...!26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven