• ZJ-V

Punkrockdag op de Lokerse Feesten, interviews with "Flogging Molly" en "Anti-Flag"!

Maandag 8 augustus, waren ik (Zj V) en Zj Sven, te gast, voor de punkrockdag @ de Lokerse Feesten.

En of we er allemaal zin in hadden; JA!!!

De zon was weer van de partij, de hitte ook, en we dachten we zullen eens met ZZROCK, de Lokerse op hun kop zetten.


Het festivalterrein was algauw gevuld met punkers, punkrockers, rebels geweld, maar toch lieten Zj Sven en mezelf, ons niet van ons stuk brengen.

We waren klaar voor het geweld dat op ons afkwam, van snerende gitaren tot magnifiek drumgeweld en de punkrockbands, zoals "Anti-Flag", "Heideroosjes", en de zeker nog niet versleten band "Flogging Molly".

Bezie hier het rockin team van ZZROCK! You don't wanna mess with us, or we will rock your asses! Hell yeah!

Maar de plicht liet niet lang op zich wachten, voor we aan ons eerste interview konden beginnen, met niemand minder dan "Pat-Thetic" de drummer van Anti-Flag.


Er kwam een man binnengewandeld, gewaad met een sjaal, badend in het zweet, helemaal zwart gekleed, zelfs z'n mondmasker was zwart gekleurd.

We hadden een heel fijn, en interessant gesprek, wat de situatie is van politiegeweld in the US., tot het geweld tegen LGBTQIA+, en black lives matter, dat er zoveel geweld alle dagen heerst, rondom hen.

Zelfs een paar van de bandleden, zijn gemolesteerd geweest door politiemensen.

Het was best wel een intens gesprekje, en ik zag aan de kerel dat hij er ook nood aan had, om daar even iets over kwijt te kunnen. Maar this guy and guys of 'Anti-Flag' nice and really cool person.


Maar... we eindigen de Lokerse feesten, met een knaller van een interview namelijk "Flogging Molly"!.

Dennis Casey, de gitarist, fan van België en fan van Duvel bier, dus die had zeker al een streepje 'schuim' voor bij Zj V.

We hadden een enorm leuk gesprek, en nadien nog leuker gesprekje, over biertjes, en Zj Sven zei van stop, jullie gaan straks nog Oktoberfest organiseren hier...!

Dus steek mij niet samen in één kroeg, met "Dennis Casey" want dit zou echt niet goedkomen!!!


2 weergaven0 opmerkingen