• ZJ-V

Queen @ Sportpaleis, Antwerpen "Bohemian Rhapsody Tour 2022"


"Don't stop me now, i'm having such a good time".... Dat vond Zj V ook vrijdagavond 15/7 van het optreden van Queen met Adam Lambert, en wijlen Freddie Mercury onze held, die Queen tot een rockband heeft gemaakt tot wat ie vandaag nog steeds is en die de boekjes van muziekgeschiedenis al triljard keren heeft overtroffen!


De meute ging talrijk naar binnen, ook de merchandise trok veel nieuwsgierigen, maar zoals alles duur is tegenwoordig, waren de prijzen daar ook om van uwen stoel te gaan vallen...!


Maar met een pintje in de hand, trok ik naar mijn zitplaats, er kon helaas geen meet & greet doorgaan alsook geen interview dus, wegens covid safety rules... . Heel jammer, maar te begrijpen.

De show met Adam bereikte meermaals z'n hoogtepunt, ook Brian May, en Roger Taylor de drummer, lieten zich hun leeftijd niet ontgelden, maar gaven van jetje... Damn, die ademen Queen gewoon! So... "Queen is Life"! De Freddie had gelijk; "The concept of Queen is to be regal and majestic." Alles haalde Adam uit de kast van bling bling, en scheen het nog niet genoeg, gaan we er nog meer bling bling opzetten, kostuums, de moto op het lied 'Bicycle' blonk harder dan de spiegel in mijn of uw badkamer...!


Freddie had op één ding na gelijk, en Adam fantastische kerel, een stem waarvan je van in het Sportpaleis, in de nok van het dak, naar beneden kan vallen, van verschot...

Maar de liedjes die hij ooit had bedacht voor z'n tragische, jammerlijke dood... wist hij het gewoon al van dag 1: "I Won't be a rockstar, I will be a legend".


Meermaals hebben we hiervan kunnen proeven en meemaken, maar Adam "You did a great job!" Het was een ware Wembley belevenis zoals in 13 juli 1985, toen was Zj V, nog maar 6maandjes op den aardbol... Maar fijn dat ik deze band, ooit heb meegemaakt.


We watch the shows, we watch the stars

On videos for hours and hours

We hardly need to use our ears

How music changes through the years

We listened to Radio Freddy.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven