top of page
  • Foto van schrijverZJ-V

"RAAF DE WITTE" in concert met gastoptreden van Raymond Van Het Groenewoud @OC De Vonke Heule!

Woensdag 17mei badend in één van de eerste lentezonnetjes en aan de vooravond van een verlengd feestelijk weekend. Reed ik van Gent, naar het pittoreske dorpje Heule naar OC De Vonke.

Waar ik hartelijk onthaald werd, door Simon Callens de bedenker/ de grote leider van de waanzinnige goeie teksten van "Raaf De Witte".


Na kennismaking met de volledige band, werd het stilaan tijd om ons klaar te maken, voor het opmerkelijke optreden van "Raaf De Witte".

Het concert ging van start met de nieuwste lel, teef, ... nl. "De Grootste Feeks Van België".

De zaal zat afgeladen vol en het repertoire ging verder met de band die voor de allereerste keer en plein public speelde in hun thuisfront, het publiek ging dan ook volledig (relatief) uit zijn dak toen ze het liedje speelden "Alles Is Relatief".

Jong, klein, oud, middelbare leeftijd... maakten er een heus feestje van tijdens hun optreden, zelfs de allerkleinsten werden stil toen Raymond de pianotoetsen aanraakte.

En de band liet de zenuwen gewoon varen, en maakten er een feestje van en dan moest de Raymond V/H Groenewoud nog zijn optreden doen... !

van een liefdesballade, tot het knuffelen van zijn lief en het doen met een opblaaspop, RAYMOND WAS TOP!

Er ging nog een interview komen met Raymond en RDW, maar helaas, was Raymond snel naar huis en de mannen van Raaf De Witte moesten snel hun materiaal en instrumenten inladen en wegwezen, dus deze houden wij van ZZROCK, jullie te goed! ... Later in dit artikel meer hierover!


De allereerste keer optreden voor een zaal, en ook voor de gitarist Matthi, die onder welverdiend applaus door Raymond werd omgeroepen, van kerel je was supergoed!

Ook al is alles relatief, en gaan wij van ZZROCK niet over één nacht ijs, zelfs de lelijkste feeks, het nummer blijft wijs!

Rode kool met worst smaakte bij iedereen, maar al bij al zeer zeker, effectief, bleef alles relatief!

Er werd van de ene pint naar de andere gehopt, zonder die ene opblaaspop, RAAF DE WITTE is en blijft TOP!


Méér van dat!??????

En oh jawel dit kan je gaan aanschouwen, 8juli Vlaskouter Kuurne, met OA. Absynthe Minded, ILA, Bulls On Parade, en natuurlijk RAAF DE WITTE!


AFKOMEN éééé!!!!


190 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page