top of page
  • Foto van schrijverZJ-V

Semblant "Vermillion Eclipse Tour" in concert @Musicon Den Haag, +interviews.
Voor wie deze band nog niet kent, wordt dit dringend wel eens tijd, om hen eens te leren kennen.

En Zj V zou Zj V niet zijn als ze voor deze band, niet zou afreizen tot in Den Haag om deze te gaan aanschouwen en te interviewen, en kon ik ook nog eens mijn concertbuddy in Den Haag, mee op sleeptouw nemen.


De avond ervoor waren Semblant en hun andere bands die ze meehebben, in Bree, in Ragnarok te gast, en zat deze tent afgeladen vol.

In Den Haag was dit helaas een "beetje" een teleurstelling, maar liet de band zich daardoor niet ontmoedigen, integendeel was dit een nog meer te gek feestje.


Even terug naar de historiek van deze band,...

Semblant is een Braziliaanse melodieuze deathmetalband, die werd opgericht in 2006 door zanger Sergio Mazul en toetsenist J. Augusto, en in 2010 trad Mizuho Lin op als vervangster zangeres in de band. Vanwaar ken je deze band, of wat is hun bekendste hits?

De Vermillion Eclipse tour die ze nu stilletjes aan het afronden zijn, dateert van hun album Vermillion Eclipse is uit sedert 2022.

Maar de nieuwe HOTW bij ZZROCK is dan ook natuurlijk Semblant - Neverending Fall.


Maar ik zou ik niet zijn, dat we met deze band eens een babbelke doen!En tijdens het optreden een welgemeende dikke merci krijgen van deze band, is een klein maar zeer groot gebaar toch voor ons van ZZROCK, we zijn goe bezig !!!

Filmpje hieronder op 6:05 mogen we ons van Mizuho Lin (Semblant) ons aan dankwoordje verwachten!Thank you Semblant for all of this kindness, i hope to see you back on tour or on a festival on stage, then we will celebrate with a good beer all of us together! Nice!

Greetz ZZROCK Belgium !


Maar, maar... dit was niet de enigste band, die we konden interviewen een andere band, Bulletbelt, vroeg of we hen ook wilde interviewen, en wie zijn wij om neen te zeggen, dus een dikke JA! Hele toffe heren uit New Zealand, yeah mate!


Hun plaat "Burn It Up" is nog maar splinternieuw uit, of de heren vermaken zich kosteloos al op tour met Semblant.

Thanx again guys for the interview and the nice chats, Belgium loves you!

Voor meer info en concerts check out Musicon Den Haag op facebook,en website.


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page