• ZJ-V

“Tomorrow belongs to those who can hear it coming.” David Bowie,"Starman" @Gentse Feesten!!!

Dat kan niet anders dan dat dit een quote was van David Bowie, en waar ik de heren van de Starman Tributeband en dames van de backing vocals, ontmoette zaterdagavond.

De zanger en de band, hadden er duidelijk zin in, was een race tegen de tijd, van instrumenten af het podium, en weer andere opladen, die van de aankomende band, die er ging z’n show geven.


Maar toen het optreden begon, en ik even Rias de zanger ervoor had begroet en eventjes gesproken te hebben, je zou het die kerel niet aangeven, maar watch out, "Hey Ghent, hot tramp, I love you so!!! Wat een stem, zo scary dat wijlen David Bowie, eventjes zomaar herrezen was en nog een ferme show ging geven op podium, alsof het niks inhield.

Het volk stond letterlijk overal gewoon te kijken, naar Starman zelfs jong en oud, stonden gewoon mee te doen, hoe zot is dit????? Al de klassiekers van David Bowie werden met volle borst meegezongen en in volle belangstelling warm onthaald!!!


Nadien moest de band werkelijk ietwat bekomen, omdat het zo intens was, ook warm, en het volk was gewoon niet te overzien, je zag één mensenmassa, en dan moest Mother Mercury nog komen optreden, dit beloofde voor wat nog moest volgen.... .

Maar eens de instrumenten terug op begane grond stonden, en effe werd nagepraat, gedronken, dan smeed ik het ijzer voor een zéér leuk interview met Ivo (drummer) en Rias de zanger !

Zj V had helaas bagger met haar eigen equipment, maar ik had een backup en een meet and great geregeld voor iemand haar verjaardag vandaag 26ste viert en 32 wordt, (ZZROCK wenst je Happy Bday!)... En die was compleet van haar melk,, dus een chinese vrijwilliger aan de mouw getrokken die meewas in haar gezelschap en werd dit euvel opgelost! ... Maar de video's/foto's worden nog aangevuld bij het artikel... .

Alvast een voorsmaakje van wat je kon verwachten zaterdagavond op de Korenmarkt....It's a promise!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=uGI7Pt6c42U&t=22s

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven