• ZJ-V

U2BE Tributeband @ Gentse Feesten, Korenmarkt 23/7/2022.

Zaterdag 23juli brak aan, tevens het laatste feestweekend van deze editie op de Gentse Feesten (OOOOoooooohhhhh jammer!) , en de zomerse temperaturen lieten niet lang op zich wachten... En ik wist ja, dit ging een druk dagje worden voor Zj V, 3optredens, 3interviews, dus geen tijd te verliezen... .


Ik had afspraak met Nick, de zanger van de Belgische Tributeband van U2.

We hadden een zeer leuk interview, maar wat volgde was een nog grootsere show, was toen al duidelijk dat er veel volk zaterdag op de been was in Gent.


De hits van U2 begonnen met al direct een knal van een nummer, "Vertigo".

Hits als 'Beautiful Day', als 'New Year's Day', 'I Will Follow', en 'In The Name of Love' en alle andere klassiekers die ontbraken er echt niet aan, en het volk die ging helemaal uit hun dak...!

Zelfs toen 'She Moves In Mysterious Ways' speelde trok onze West-Vlaamse Bono (Nick) een van de fans frontstage op podium, om lekker mee te jiven, te swingen op deze kast van een plaat! Om nog maar te zwijgen van de andere kaskrakers, ...! Dik in orde ze gasten!!!


De band die speelt echt perfecte match van U2, Bono (look a like), The Edge met het potske, en zwarte kledij en jeans... . De Prille jaren 80 werden ruimschoots bovengehaald, meegezongen, gedanst... Noem maar op, zelfs de Ierse vlag, werd ook bovengehaald... Want U2 zijn afkomstig van Dublin (Ierland).

Je zou gezworen hebben hier naar de echte U2 gekeken te hebben, de zanger zijn bewegingen, zijn echt copy paste als die van the real Bono. Goe gedaan!


Ook leuk om te weten, en ergens een tribute aan onze eigen Luc De Vos, die 60jaar ging geworden zijn.... Bracht de zanger Bad op aan hem en gaf het ook een eigen Mia versie... Héééél mooi!!! hier vind je de link

https://www.youtube.com/watch?v=mQOQzKcnkQQ98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven