• ZJ-V

Zwoel en zweepjes, en ZZROCK op Eroticabeurs @Flanders (s)expo te Gent

Bijgewerkt op: 24 apr.

Wie had gedacht dat er alweer een editie van de eroticabeurs zou sneuvelen, is grondig mis!

En was eraan voor de moeite, want er kwam een hoop volk op ons af!

Wij stonden op de éérste rij, en genoten van de rodeo dildo, waar weinigen het konden waarmaken, om records te laten sneuvelen als vliegen!

Zelfs de stand met de carwash ladies, was een topper! Ik ken zeer weinig auto's dat in een weekend zelden zo gewassen zijn geweest of deze op de Eroticabeurs... .

Zelfs jullie eigenste Zj V, ging daar even de temperatuur gaan opmeten tussen de ladies, en ik vond dat het welletjes was, om de dames, een schuimwassing te geven en een ferme klets water uit de emmer...Afkoeling was al verzekerd!

De ladies gingen direct overstag, en waren niet kwistig met water en zeep te gebruiken, op zichzelf en op het publiek die ook gewillig een handje toestak, als je mij begrijpt... .

De main stage, was een mix van gedurfde acts zoals met vuur en in de hoepel op hoogte en op de paal, want zaterdag waren er twee dames te gast, die deel hadden genomen, aan "Belgium's got talent". "Chloë en Lisa", hadden er duidelijk zin in, en toonden het beste van zichzelf, aan de paal en in de hoepel.

Niet alles hoeft erotisch getint te zijn, maar kan ook gewoon iets hebben van "Cirque Du Soleil". Dat was nog eens een show!

Andere strippers en stripteaseuses waren echt in vorm, en gingen enorm tot het uiterste om hun gasten op het podium en voor het podium te surprisen van wat ze in petto hadden...

Paaldansen was echt een begrip geworden dat weekend, menige acts op enkele metalnummers zoals Rammstein, In This Moment, of Deftones... En andere deden gewoon een lapdance en zagen we mannen en vrouwen soms ongemakkelijk worden, van iets te intieme lapdance... Ik zag Christophe Stienlet de presentator op main stage, de handen soms voor zijn ogen houden... Als die het al ongemakkelijk kreeg... wat zeiden ze nou weer, de mannen zijn het sterke geslacht??? Foei foei, Maar hele sympathieke presentator, die hebben we kunnen bekeren om fan van ZZROCK te worden!

Maar wij van ZZROCK, hadden ook enkele live acts, en neen geen Zj Sven in een sexy verpleegsteruniform..., of Zj V als stoere politievrouw met handboeien... You wish!

Neen wij hadden zaterdag 'Guilty Feet' over de vloer, die mannen zijn erin gevlogen in hun optreden, en ik denk ook in de after-party nadien... de snode rebellen!

En zondag hadden wij niemand minder dan 'Brother Lee' op bezoek, de heren en de dames, was echt een verfrissing, en echt luchtig om bij het optreden rustig een koffietje te drinken, en te bekomen van de afterparty zaterdagnacht. Of een pintje... het smaakte allemaal bij hun live optreden.

Die waren wakker, en die hadden er ook evenveel zin in, en om in het thema te blijven, ze hadden er duidelijk goesting in!

De editie in Gent liep zondagnamiddag stilaan naar zijn einde toe, en voor ons van ZZROCK, was dit een geslaagde editie, en zien we ernaar uit, om in Antwerpen nog straffer uit den hoek te komen...

Als je je kans wilt wagen om gratis tickets te winnen voor de editie in Antwerpen in mei, volg je best onze wedstrijd https://www.zzrock.be/eroticabeurs31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven