• ZJ-V

ZZROCK @Asgaard Ghent, concert + interview "Frantic Amber"

Dinsdag 3 mei, en wat een heerlijk weertje was het weer, zalige zon, goed van temperatuur, schitterende dag om die avond concert van "Frantic Amber" te gaan bekijken.

En wat hoort er bij een zomerse dag? Juist ja ... BEER!

De patron, Bernd die had alweer een nieuw biertje gebrouwd met samenwerking van drie van Grimm gent, namelijk "Folkvangr".

Samen met Tourette Brewing, is hij aan zijn derde biertje toe, voor Grimm Gent, en in dat etikette op flesje, de barcode herken je de skyline van Gent. (Eventjes een weetje tussendoor...) Maar het is een vechtend biertje in het begin, maar erna smaakt het echt fris en fleurig!

Net zoals de groepen in het voorprogramma, "Atmoran", en "The Overthrone".

De Friese jongens van Atmoran, hadden er zin in, en gingen direct aan de slag.

Maar voor we van wal steken, met Frantic Amber, moeten we toch zeggen dat de jongens van "The Overthrone" gewoonweg, los den decor, erop los knalden.

De zanger en de band, waren zotte enthousiastelingen, maar wel ook steengoede muziek.


En nu, onze hoofdact, "Frantic Amber", we hadden grootse verwachtingen, en die werden ook meteen ingelost.

Dat er op een dinsdag niet al teveel volk was, of dat "Covid" er nog ergens voor tussenzit, dat mensen nog niet happig zijn om drukke bijeenkomsten, deerde ons niet, en konden we helemaal vooraan dubbel genieten van "Frantic Amber" voor de kenners, zong ze heel veel van het album "Bellatrix", en "Burning Insight".

Maar de nieuwe en pakkende song "Angel maker", sloeg goed in als een bom.

https://www.youtube.com/watch?v=BsMj_ZnAku4


Elizabeth en haar bende, het zien er stoere en rebellen uit als ze het podium opkomen, maar als je ze toespreekt is dit echt cosy bende, die graag muziek maakt, smaakt, en wel wat biertjes kunnen verzetten.

Elizabeth, Mio, Milla, Isabelle, Madde en Mac, ze zijn stuk bij sympathieke mensen, met een warm hart, alhoewel ze zwarte kledij en stoere kettingen hebben hangen, maar een hele toffe bende bijéén.


Voor meer metalmuziek en optredens check op fb "Asgaard Gentbrugge" of via www.grimmgent.com

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven