top of page
  • Foto van schrijverZj Sven

ZZROCK BESTAAT 10JAAR!

Je leest het goed... ZZROCK bestaat 10jaar!


Het begon allemaal in 2014 toen de aftrap werd gegeven van ZZROCK in Olen. Dit gebeurde toen met een heus rock feestje met een live optreden van de band STEAM.


Zj Luc

ZZROCK was het kindje van ZJ Luc. Hij zag dat er in ons mooie Vlaanderen geen enkele plek was voor de echte rock fanaten tussen de radiogolven. Zodoende ontstond stilaan het idee voor ZZROCK.


Een eerste grote meeting met alle vrijwilligers van toen vond plaats in Edegem en daar werd snel duidelijk dat het iedereen hetzelfde enthousiasme had voor het idee van een echte rock radio in Vlaanderen.


ZZROCK had de ambitie om zowel online uit te zenden alsook op frequentie. Echter dit laatste is er tot op heden nooit gekomen.

Maar online is ZZROCK ondertussen gekend over heel de wereld! We kunnen zeggen dat niet enkel Vlaanderen de online weg heeft gevonden naar ZZROCK maar we genieten ook zeer veel luisteraars vanuit het buitenland. Zo zijn de Verenigde Staten en Canada helemaal weg van ZZROCK.


Ondertussen is ZZROCK in handen van ZJ Sven. ZJ Luc is nooit ver weg maar de fakkel werd doorgegeven rond de corona periode... je weet wel... toen we allemaal thuiszaten om onze eigen mondkapjes online te ontwerpen.


Zj Sven

ZZROCK staat ondertussen niet stil. Met live optredens op de eroticabeurzen, sportevents en aanwezig op verschillende grote festivals blijft de trein verdergaan. Hiervoor kwam ZJ V, ons "Veeke", erbij om verslag uit te brengen van alles wat rond de Rock wereld leeft. Ook Iris L'or is van de partij op vele van onze events en tevens is zij de bezielster van onze fantastische ZZROCK verjaardagkalender.Om de 10de verjaardag van ZZROCK te vieren gaan we de klok iets meer dan 10jaar terugdraaien! Samen met de band STEAM gaan we er weer een lap op geven op 5 oktober 2024 in zaal "De Loods" te Aarschot.

Een hele avond in het teken van ROCK en ZZROCK met dus een live optreden en erna een echte 70's, 80's en 90's pop/rock party onder leiding van ZJ Sven.Voor de eerste 100 bezoekers hebben we nog een verassing, dus wees er snel bij!


Jeukt de radio microbe ook bij jouw? Wil je deel uitmaken van ZZROCK? Wij zoeken steeds naar toffe vrijwilligers dus laat gerust weten waarmee je zou kunnen helpen en wie weet maak ook jij dan deel uit van het ZZROCK team!


Tot slot willen we iedereen bedanken die ooit meegewerkt heeft aan ZZROCK en uiteraard ook zij die nog steeds deel uitmaken van ons team. Om iedereen te kunnen bedanken nodigen we alle medewerkers en ex-medewerkers uit op onze ZZNIGHT van 5 oktober voor een exclusieve VIP toegang en dus reünie :). Hou jullie mails in de gaten voor deze exclusieve uitnodiging en hopelijk tot dan!


Hop naar de volgende 10 jaar!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page