top of page
  • Foto van schrijverZj Sven

ZZROCK is niet weg te slaan van de Eroticabeurzen!Ook voor het seizoen 2023 - 2024 zal ZZROCK aanwezig zijn op de eroticabeurzen. Ditmaal in een iets andere hoedanigheid...


ZZROCK komt met de enige echte "Erotic Bingo"! Ja, je leest het goed... we gaan de bejaarden toer op met een speciaal kantje!Onze Erotic Bingo zal doorgaan in de STRINGPOINT club op de eroticabeurs en omvat tal van leuke, pikante uitdagingen maar vooral ook hete prijzen!
Voor hem en voor haar enkel maar top prijzen!

Bij winst van de volle kaart mag je zelfs kiezen... je weet wel in een tijd waar iedereen kan zijn wat die wil moet je dan ook zelf kunnen kiezen.

Speelgoed van Lovense, Handy en Svakom zullen je alvast niet teleurstellen als je wint!


Kom naar de beurs en doe zeker een spelletje mee! Maar pas op... een verkeerde BINGO roepen is niet zonder gevolgen :D.


Zijn er dan geen optredens meer op het ZZROCK podium?Jawel hoor! Het ZZROCK podium blijft waar het altijd al stond, bij de mainstage!

Je kan na de shows op het hoofdpodium genieten van optredens van de super band S..... ow wacht... dat mogen we nog niet verklappen!

Wat we al wel kunnen onthullen is dat de beurs gekozen heeft voor een top coverband. Deze band zal op al de 4 beurzen van 2023 - 2024 het beste van zichzelf geven!

En wordt het te warm tijdens het optreden of zoek je een tijdelijke algemene verdoving? Trek dan gerust een jeneverke achterover aan ons ZZROCK podium. Drink wel met mate... want iemand zal je naar huis moeten brengen :).


TOT SLOT.... WIN TICKETS!

Doe vooral mee met onze wedstrijd en win gratis toegangskaarten voor de beurs. Zo heb je meer over om die spannende bingo lotjes te kopen en kans te maken op die fantastische prijzen.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page