• ZJ-V

ZZROCK (Zj V) @ Lokerse Feesten; "Metalday"!!! 7/8/2022

Bijgewerkt op: 12 sep.

Zondag 7augustus, maakte Zj V haar op voor de hoogmis, die ging plaatsvinden in Lokeren, namelijk de metalday!

Ook mijn co-assistente/sidekick in spé, die dag, die de interviews ging filmen, metalfan avant la lettre, die kan zo doorgaan, voor Alissa White-Gluz van Arch Enemy, maar toch gaan we het houden bij Abigail.

Just, da is de zangeres van niemand minder van 'Busted in Rock'!

Maar die was al even excited of ik, als een kind in een spekkenwinkel... Wat we allemaal gingen meemaken die dag, we hebben veel afgelachen die dag, veel afgetetterd, wat wil je, twee vrouwen alleen op baan, ...!


Maar we hadden die dag afspraak en interview met de heren van 'Goe Vur In Den Otto' en de band 'Lalma'.

En intussen konden we Sloper aan het werk zien, Brutus, Kreator en Lamb of God en Judas Priest, als laatste!


De band 'Lalma' speelde op metalday, in de sportzaal zelf, de akoestiek zat inderdaad goed, en alsook wat 'stoner' type van de metal, gemixt met snoeiharde gitaar, i like it yes!

En nadien op muziekstreamingplatforms, het zit goed!
(Brutus: 'All Along' Lokerse Feesten 7aug 2022)

Bijna had Zj V een interview te pakken, met deze dame en heren van Brutus, maar helaas, sprong het toch op een 'neen', maar gezien de hitte, gezien dat ze van Zwitserland rechtstreeks kwamen, en dan nog zo een monster van een concert kunnen neerzetten, respect, top gasten, echt!
(Judas Priest : Painkiller live Lokerse Feesten 7 aug 2022)

De Rob Halford, en zijn gezanten waren subliem, weeral, maar de vraag is naar het einde van het optreden toe, hoe lang zullen deze mannen nog kunnen meegaan? Maar Sjapoo voor de prestatie, en geslaagd concert, what a show!En voor we van steek gaan of liever 'iemand een worst voorhouden', het zal die kerels van 'Goe Vur In Den Otto' worst wezen...., van hun staaltje als challenge ' Een 2 dikke meter gevulde paardenlookworst opfretten!

Voor we het interview hadden, mocht Zj V, een stukske meeproeven, en oh ja het was zware load, maar die mannen, zijn zware shit gewoon...

Alhoewel ze al een dikke 1,5m al op hadden, sjapoo mannen!

Het ziet er een soort van olifantendrek uit, maar wees gerust, het smaakt 'Neig goe, moar HEAVY! Hoor ik hun zoal zeggen...


De gasten van Goe Vur In Den Otto, hadden er enorm veel zin in, en na het optreden van Judas Priest, dan sloegen hun stoppen door, en gingen ze voor een metal battle, in nooit geziene vorm, de lookworst was gesmaakt en verteerd geraakt!59 weergaven0 opmerkingen