March 19, 2018

Zaterdag 24 maart is er de derde editie van het Bluesfestival 2018 te Glabbeek!

Hageland Blues staat nu al reeds bekend als dé opener van het Belgische bluesfestival-seizoen en wordt ook geroemd om zijn kleinschaligheid. Hier vind je de sfeer van de bruine kroeg nog terug.

Ondertussen zakken niet alleen bluesliefhebbers uit heel België af naar Hageland Blues, maar hebben we ook reeds trouwe fans uit Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Ook het Hageland pikt zijn graantje mee, liefhebbers ontdekken door Hageland Blues onze prachtige streek en komen graag terug om een wandel- of fietstocht te maken.
24 maart 2018 Hageland Blues in de GC Roos te Glabbeek.

Win DUOTICKETS:

We hebben 2*2 duotickets te winnen!

Stuur een mailtje naar info@zzrock.be en laat ons het antwoord op de volgende vraag:

Hage...

November 23, 2017

NODIG 6 VRIENDEN UIT en PARTY LIKE A ROCKSTAR!

NEW YEAR’S EVE DINNER & DANCE PARTY


CELEBRATE NEW YEAR LIKE A ROCKSTAR @ HARD ROCK CAFE ANTWERP!

Win tickets for the exclusive DJ dance party on the 31st of December from 22:00 until 03:00. Wait.. there’s more! You will receive a glass of Taittinger Champagne on the house at midnight to celebrate the New Year.
 

Interested in Hard Rock’s New Year’s Eve dinner package?

More info & bookings via this link

ZZROCK WEDSTRIJD:

Vier oud op nieuw in een te gekke rocksfeer in het Hard Rock Cafe Antwerp!

ZZROCK heeft een toffe surprise!

Vanaf 22 uur barst het feest los! De draaitafels worden gespint door een top DJ!

Om de 7 gegeerde tickets te winnen, los je TWEE vragen op:

1. Op welke plaats in Antwerpen kan je Hard Rock Cafe Antwerp vinden?

2....

October 19, 2017

Ons rockteam is op zoek naar gemotiveerde samenstellers met een passie voor rock.


ZZROCK wil uitgroeien naar een volwaardige rockzender, die toegankelijk is voor een grote groep luisteraars, die allen dezelfde passie uitstralen: Live The Rock & Roll Way of Life!
Ben jij een echte muziekliefhebber en wens je mee te werken aan de nieuwe zender ZZROCK, dan is hier je kans:

ZZROCK zoekt:


ROCK PROGRAMMA:

Rockende programma samenstellers (M/V): (NON-STOP)
Heb je de ambitie om minstens 2 uur per week een programma samen te stellen met jouw keuze van Rock muziek?

BLUES-ROCK Programma: (NON-STOP)
Heb je een uitstekende kennis in het ruime aanbod van rock getinte blues en wens je een wekelijks twee uur durend radioprogramma samen te stellen?

BELROCK radio show: (NON-STOP)
We zoeken een samensteller die wekelijk...

April 22, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Horisont. Dit vijftal uit het Zweedse Gothenburg verbaasde onlangs vriend en vijand met het voortreffelijke album ‘About Time’. Een band die klinkt als Blue Oyster Cult anno 2017 kan er altijd nog bij. Op dit eigenste ogenblik maakt het gezelschap de Amerikaanse podia onveilig. Enkele weken geleden vonden wij het ‘about time’ voor een babbel met de mannen.

Beluister hieronder het interview!

April 15, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Black Mirrors. Ze zijn met z’n 4-en. Ze komen uit Brussel. En ze hebben een mooie toekomst. Sinds kort ligt immers ‘Funky Queen’ in de winkelrekken, een EP met daarop een mooie collectie 70ies gitaarriffs die worden aangevuld door het indrukwekkende stemgeluid van zangeres Marcella, onze eigen versie van Janis Joplin.

Het Brusselse groepje trok recent, in het kielzog van Horisont (uit Zweden) en 77 (uit Spanje), Europa rond. We zochten het gezelschap op in het Zuiden van Nederland en gingen op backstagebezoek bij zangeres Marcella Di Troia.

Beluister hieronder het interview!

April 8, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: John Garcia. Garcia startte als tiener, met zijn vrienden Josh Homme (nu het opperhoofd van Queens Of The Stone Age) en Brant Bjork, het groepje Katzenjammer. De rest is, zoals dat heet, geschiedenis. De naam Katzenjammer werd al snel ingeruild voor Sons Of Kyuss en later voor Kyuss.

Het zou niet de laatste muzikale uitstap zijn voor John Garcia. Er waren ook Slo-Burn, Unida, Hermano, Kyuss Lives! en Vista Chino met één gemeenschappelijke deler: de stem van de ultieme stonerrocker.

We mochten op audiëntie bij de legendarische zanger. Het zou uiteindelijk een gezellige babbel worden met één van de meest down-to-earth muzikanten uit het genre. We keuvelden met de stoner-god over zijn akoestische solo-album en de evolutie van een 30-jarige muziekcarrière.

Beluister...

April 1, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Hidden Trails. Hidden Trails is afkomstig uit Diest. De naam mag dan (nog) niet veel zeggen, hun geschiedenis is intussen bekend. Hidden Trails kan, met drummer Dave Houtmeyers en bassist Tom Vanlaer, aanzien worden als de reïncarnatie van het succesvolle Hypnos 69. De eerste samenwerking van dit trio resulteerde in de debuutplaat ‘Instant Momentary Bliss’ die werd uitgebracht via het Duitse ElektroHasch label. We stapten met een handvol vragen naar drummer Dave Houtmeyers en kregen een babbel over Hypnos 69 (uiteraard) en de interne keuken van Hidden Trails.

Beluister hieronder het interview!

March 25, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Langfinger. Dit drietal uit Göthenburg, Zweden, zocht (en vond) de mosterd bij jaren ’70 grootheden als The Who, Mountain en Grand Funk Railroad. Het trio tekende recentelijk een platendeal met het Amerikaanse Small Stone Records en doorkruiste heel Europa ter promotie van ‘Crossyears’. Enkele weken geleden passeerde deze Gothenburgers in Antwerpen en scoorden we een gezellige babbel met zanger/bassist Victor Crusner.

Beluister hieronder het interview!