June 16, 2016

Architects hebben hun komst naar Graspop Metal Meeting afgezegd.

Hierdoor is er een kleine wijziging in het programma voor zondag 19 juni: Sick of It All speelt op Mainstage 1, Saxon verhuist naar Main Stage 2, en Shinedown en Tremonti spelen op Main Stage 1 één spot hoger.

Het nieuwe tijdschema kan je hier nakijken of downloaden.

Graspop vindt plaats van 16 tot en met 19 juni in Dessel.

Onder meer Black Sabbath, Megadeth, Disturbed, Slayer, Volbeat, Nightwish, Iron Maiden, Anthrax en Trivium delen er de affiche.

De organisatie van Graspop Metal Meeting in Dessel vraagt overigens aan de festivalgangers om de wagen komend weekend liefst thuis te laten en met andere vervoersmiddelen naar de festivalweide af te zakken. Door de aanhoudende regen zijn enkele parkeerterreinen onbruikbaar verklaard.

June 11, 2016

Het is drie jaar geleden dat'Like Clockwork'uitkwam, dus begint de biologische klok van Josh Homme en zijn kornuiten vanQueens Of The Stone Ageweer te tikken. Na een album met Eagles of Death Metal ('Zipper Down') en Iggy Pop ('Post Depression') heeft Homme zich volgensUltimateGuitar.comweer opgesloten in de QOTSA-bubbel.

Het bericht van vandaag is een bevestiging van wat Homme al zei in een recente aflevering van de Let There Be Talk-podcast. Daarin zei hij: "Ja, een terugkeer van QOTSA is het volgende puntje op mijn lijst. In dezelfde bezetting waarin we zaten. We hebben een vergadering morgen om te bepalen wat we gaan doen."

De line-up waarnaar Homme verwees zal dus waarschijnlijk dezelfde zijn als op 'Like Clockwork', dus met gitarist

Troy Van Leeuwen (momenteel bijGone Is Gone), drummerJon Theod...

June 11, 2016

De Britse metalcorebandArchitectsziet zich wegens een familiaal noodgeval genoodzaakt om haar huidige Europese tour te onderbreken. Dat heeft de band op haar Facebookpagina laten weten.

Dat wil zeggen dat ze ook volgende week zondag op Graspop niet te zien zullen zijn. Welke band het gaatje in de programmatie zal opvullen, is nog niet bekend.

Het vijftal uit het kuststadje Brighton deed in juni en juli ter promotie van hun nieuwste album ‘All Our Gods Have Abandoned Us’ een tour langsheen de Europese Festivals, tot de Goden hen ook effectief spreekwoordelijk verlieten. De leden vragen aan de fans om begrip voor de moeilijke situatie.

Na een zomertour doorheen Noord-Amerika staat in het najaar ook nog een Europese clubtour gepland.

Op 17 oktober staat ook een bezoek aan deAntwerpse Trixop het programma...

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Uitgelichte berichten

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief