February 25, 2017

Het is een stoffig cliché maar de tijd vliegt. Ik herinner me nog levendig de discussies over hoe we ons ‘festivalleke’ gingen noemen.
Tien jaar later is Wild In’t Park een vaste waarde die de festivalzomer in deze regio in gang zet.

 

We zijn klein begonnen en die gemoedelijkheid in combinatie met een ijzersterke line-up is en blijft onze formule. De indeling van het terrein is al meermaals veranderd, er is een derde dag bijgekomen, we zetten meer in op kinderen en gezinnen maar de basis van tien jaar geleden is in al die jaren ongewijzigd gebleven: een groot buurtfeest, toegankelijk voor iedereen.

Kleppers als Clouseau, The Levellers, Bart Peeters, De Kreuners, Absynthe Minded, Daan, The Scène, Urbanus, Gorki, Stan Van Samang, Milk Inc, The Scabs en nog 97 andere bands zijn allemaal ons park al ge...

February 20, 2017

De Zweedse rocklegende Europe is headliner van het festival CityRock dat dit jaar niet alleen in Leeuwarden, maar ook in Eindhoven plaats zal vinden. Op vrijdag 8 september vindt namelijk voor de eerste keer CityRock Eindhoven plaats in het Klokgebouw. Behalve afsluiter Europe spelen hier nog vier andere bands. Een dag later, op zaterdag 9 september, vindt CityRock Leeuwarden plaats waar naast Europe onder andere Fischer-Z, Navarone, King of the World en The Grand East op het podium staan. Voor zowel Eindhoven als Leeuwarden zijn 500 early bird-tickets van € 29 euro beschikbaar. Daarna kosten tickets € 35.

De Zweedse band Europe staat synoniem voor classic rock. Wie kent meezingers als ‘The Final Countdown’, ‘Carrie’ en ‘Rock the Night’ niet? Toch hoef je bij de in 1981 opgerichte band niet alleen...

February 11, 2017

Onze Fuzz-Club intro-artiest van deze week: The Valley. Dit getalenteerde drietal experimenteert met slome, zweverige gitaarriffs met een exotisch kantje. De kans is bijzonder klein dat we deze band de komende maanden ergens op de Belgische podia aantreffen. Het repetitielokaal van The Valley ligt immers verscholen in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. En zoals ze in Kaapstad zeggen: “In ’n mens se eie huis tik die klok die mooiste.” Deze week maken ze hun Belgisch debuut in onze Fuzz-Club!

The Valley is:

Anton Louw: Vox / Lead Guitar

Le Roux Hofmeyr: Back-Up Vox / Bass Guitar

Charl Stemmet: Drums

Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika

Info: https://thevalleybandsa.bandcamp.com/

February 4, 2017

Onze Fuzz-Club intro-artiest van deze week: Beerwolf. Dit drietal uit Tampa, Florida maakt momenteel de regionale podia onveilig met de promotie van het album ‘Oracle’s Prophecy’. Na de huidige tournee starten de werken voor een tweede album. Beerwolf warmde eerder het publiek op voor bands als Black Tusk, Royal Thunder, Mothership, Castle, Order of the Owl en Ulcer. Deze week maken ze hun Belgisch radiodebuut in onze Fuzz-Club!

Beerwolf is:

Jason Kleim: bass/vocals
Matthew Howland: guitar
AJ Prasad: drums

Locatie: Tampa, Florida (USA)

Recentste album: 'Oracle's Prophecy' (2015)

http://beerwolfband.com


Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Uitgelichte berichten

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten