March 25, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Langfinger. Dit drietal uit Göthenburg, Zweden, zocht (en vond) de mosterd bij jaren ’70 grootheden als The Who, Mountain en Grand Funk Railroad. Het trio tekende recentelijk een platendeal met het Amerikaanse Small Stone Records en doorkruiste heel Europa ter promotie van ‘Crossyears’. Enkele weken geleden passeerde deze Gothenburgers in Antwerpen en scoorden we een gezellige babbel met zanger/bassist Victor Crusner.

Beluister hieronder het interview!

March 18, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Captain Crimson. Dit viertal was onlangs in het land ter promotie van ‘Remind’.  Het is het eerste album dat dit gezelschap uit Orebro, Zweden uitbrengt op het Amerikaanse Small Stone Records. We trokken bassist Chris David even aan de mouw en deden een babbel over het nieuwe album, hun Amerikaanse droom en Zweden, het stoner-land bij uitstek.

Beluister hieronder het interview!

March 2, 2017

Met wat hulp komt er op 1 en 2 september voor de 16de keer Occultfest. In Hoogeveen. Als vanouds met de vertrouwde gemoedelijke sfeer. Met een biertje in de ene hand en een pannenkoek in de andere bandjes kijken en met oude bekenden bijkletsen. Vanuit het authentieke Occultfest podium in de vorm van een kasteel zullen 20 bands met alle plezier van de wereld en in de puurste vorm die de metal kunstvorm kent hun artistiek tentoonstellen. Wie graag Colaaaa drinkt gaat naar Ilse. Wie zich bij voorbaat al onderwerpt aan de waan van de dag kan Occultfest ook beter mijden. Doorbreek de sleur, lees verder en steun ons! Occultfest wordt mogelijk gemaakt door een harde kern van vrijwilligers. Als wij met elkaar besluiten dat we ons uiterste best gaan doen voor Occultfest 2017 maakt belofte nu eenmaal schuld...

March 2, 2017

Het gratis festival Baroeg Open Air maakt vandaag de eerste namen bekend voor de 2017 editie. Het gaat om de death metal band Asphyx en drie bands uit Rotterdam: de dark rock band Dool, het electro / hiphop collectief De Likt en de breakcore act Deformer. Op zaterdag 9 september zal het festival plaatsvinden in het Rotterdamse Zuiderpark.

Popunie Live
De drie Rotterdamse bands presenteert Baroeg Open Air samen met Popunie Live. Dit concept heeft als doel om Rotterdamse popmuziek te promoten. Het project promoot bands die wellicht aan de vooravond staan van een doorbraak en een professionele carrière in de muziek. Dat gaat voor De Likt, Deformer en Dool zeker op!

Rotterdamse trots: De Likt, Deformer en Dool
De Likt is een elektronica- en rapformatie uit Rotterdam. Het trio combineert italo met funk...

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Uitgelichte berichten

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten