April 22, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Horisont. Dit vijftal uit het Zweedse Gothenburg verbaasde onlangs vriend en vijand met het voortreffelijke album ‘About Time’. Een band die klinkt als Blue Oyster Cult anno 2017 kan er altijd nog bij. Op dit eigenste ogenblik maakt het gezelschap de Amerikaanse podia onveilig. Enkele weken geleden vonden wij het ‘about time’ voor een babbel met de mannen.

Beluister hieronder het interview!

April 15, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Black Mirrors. Ze zijn met z’n 4-en. Ze komen uit Brussel. En ze hebben een mooie toekomst. Sinds kort ligt immers ‘Funky Queen’ in de winkelrekken, een EP met daarop een mooie collectie 70ies gitaarriffs die worden aangevuld door het indrukwekkende stemgeluid van zangeres Marcella, onze eigen versie van Janis Joplin.

Het Brusselse groepje trok recent, in het kielzog van Horisont (uit Zweden) en 77 (uit Spanje), Europa rond. We zochten het gezelschap op in het Zuiden van Nederland en gingen op backstagebezoek bij zangeres Marcella Di Troia.

Beluister hieronder het interview!

April 8, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: John Garcia. Garcia startte als tiener, met zijn vrienden Josh Homme (nu het opperhoofd van Queens Of The Stone Age) en Brant Bjork, het groepje Katzenjammer. De rest is, zoals dat heet, geschiedenis. De naam Katzenjammer werd al snel ingeruild voor Sons Of Kyuss en later voor Kyuss.

Het zou niet de laatste muzikale uitstap zijn voor John Garcia. Er waren ook Slo-Burn, Unida, Hermano, Kyuss Lives! en Vista Chino met één gemeenschappelijke deler: de stem van de ultieme stonerrocker.

We mochten op audiëntie bij de legendarische zanger. Het zou uiteindelijk een gezellige babbel worden met één van de meest down-to-earth muzikanten uit het genre. We keuvelden met de stoner-god over zijn akoestische solo-album en de evolutie van een 30-jarige muziekcarrière.

Beluister...

April 1, 2017

Onze Fuzz-Club artiest van deze week: Hidden Trails. Hidden Trails is afkomstig uit Diest. De naam mag dan (nog) niet veel zeggen, hun geschiedenis is intussen bekend. Hidden Trails kan, met drummer Dave Houtmeyers en bassist Tom Vanlaer, aanzien worden als de reïncarnatie van het succesvolle Hypnos 69. De eerste samenwerking van dit trio resulteerde in de debuutplaat ‘Instant Momentary Bliss’ die werd uitgebracht via het Duitse ElektroHasch label. We stapten met een handvol vragen naar drummer Dave Houtmeyers en kregen een babbel over Hypnos 69 (uiteraard) en de interne keuken van Hidden Trails.

Beluister hieronder het interview!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Uitgelichte berichten

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten