Uitgelichte berichten

Haarlok John Lennon geveild voor 31.000€

21 Feb 2016

Een stukje haar van zanger John Lennon heeft op een veiling in de Verenigde Staten 35.000 dollar opgebracht, dat is ruim 31.000 euro. De opbrengst is veel hoger dan verwacht.

 

De haarlok van de legendarische Beatle werd afgeknipt op de set van de film How I Won the War. Lennon, die een rol speelde in de film, moest in de aanloop naar de opnames in 1966 zijn haar laten knippen. De kapper die daarvoor werd ingeschakeld, was volgens veilinghuis Heritage Auctions zo enthousiast dat hij een krant uitnodigde.


De haarlok werd volgens CNN gekocht door een Britse handelaar. De koper mocht niet alleen de haarlok mee naar huis nemen, maar ook een aantal krantenartikelen uit 1966. In de nieuwsberichten wordt het nieuwe kapsel van Lennon uitgebreid besproken. "Een historisch moment. John Lennon zonder zijn haar'', concludeerde Bild am Sonntag in een fotobijschrift.

 

Niet alleen het haar van de ex-Beatle is goud waard. Een verloren gewaande gitaar van Lennon werd vorig jaar al geveild voor 2,4 miljoen dollar.

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload