Uitgelichte berichten

6.000 euro boete voor zangeres The Cranberries na kopstoot

25 Feb 2016

Zangeres Dolores O'Riordan van de Ierse rockgroep The Cranberries is veroordeeld tot een boete van 6.000 euro voor gewelddadig gedrag op de luchthaven van Shannon in 2014. Ze gaf toen een politieagent een kopstoot.

 

Het voorval vond plaats in november 2014. Op een vlucht van New York naar de luchthaven van Shannon in Ierland maakte O'Riordan zich schuldig aan wangedrag. Ze viel onder meer een stewardess lastig. Na de landing haalden de Ierse autoriteiten haar van het vliegtuig. De zangeres kreeg een woedeaanval en gaf een agent een kopstoot.

 

Voor die feiten legt het Ennis District Court haar nu een boete van 6.000 euro op. O'Riordan ontsnapt aan erger omdat na het voorval is vastgesteld dat ze een bipolaire stoornis heeft. Op het moment van de aanval was ze manisch en daarom oordeelt de rechter dat het oneerlijk zou zijn haar een celstraf op te leggen. Zelf kan ze zich niks van het incident herinneren.

O'Riordan moet het geld overmaken aan een liefdadigheidsinstelling die gedetineerden begeleidt in de aanloop naar hun vrijlating uit de gevangenis.

 

Het brede publiek kent O'Riordan als de zangeres van The Cranberries, de Ierse rockgroep die in de jaren 90 verschillende hits scoorde als "Zombie". Begin jaren 2000 ging de band even uiteen, maar sinds 2009 treden de leden weer samen op.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload