Uitgelichte berichten

Record Store Day-ambassadeur Metallica brengt album uit voor slachtoffers aanslagen Parijs

25 Feb 2016

Onder hun ruige voorkomen zitten er best goede mensen, dat bewijzen de bandleden van Metallica. Als ambassadeurs van Record Store Day 2016 brengen ze een live in Le Bataclan opgenomen album uit. De opbrengst ervan gaat naar de slachtoffers van de terreuraanslagen in Parijs.

 

Liberté, Egalité, Fraternité, Metallica!: Live at Le Bataclan'. Zo gaat het album van Metallica heten dat verschijnt op 16 april 2016, de dag van Record Store Day, waar de band dit jaar ambassadeur van is.

De plaat zal een registratie bevatten van het concert dat Metallica op 11 juni 2003 gaf in de ondertussen wereldbekende Bataclan. De opbrengt ervan gaat naar de slachtoffers van de terreuraanslagen die in november 2015 in en rond de Parijse concertzaal gepleegd werden.

 

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now