Uitgelichte berichten

The Cure benaderd om Bataclan te heropenen

25 Feb 2016

PARIJS De legendarische Britse new wave-band The Cure is gevraagd om concertzaal Bataclan in Parijs te heropenen op 14 november. Dat bericht de Franse krant Le Monde.

 

De Bataclan in de Rue Voltaire in hartje Parijs ging dicht na de aanslagen van 13 november vorig jaar, waarbij 89 mensen het leven lieten. Bedoeling is om de zaal een jaar en een dag na de aanslagen opnieuw open te laten gaan.

Voor dat openingsconcert willen de eigenaars heel graag The Cure naar Parijs halen. Ook het eerste concert van de band in Frankrijk, op 17 december 1979, vond plaats in de Bataclan. De band, geleid door zanger en gitarist Robert Smith, heeft nog geen definitief antwoord gegeven op de vraag. The Cure is in elk geval op 14 november in de buurt. Een dag later spelen ze sowieso al in een andere zaal in Parijs, en later die week nog in Lyon en Montpellier. 

De band tourt later dit jaar met een bijzonder indrukwekkende show: maar liefst 32 medewerkers moeten telkens het podium op- en afbouwen voor de show van 3,5 uur.

 

bron:hln

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload