Uitgelichte berichten

Harley Davidson Silver Lake wint voor tiende keer Bar&Shield award

26 Feb 2016

De Harley Davidson dealer Silver Lake aan Winkelom mag voor de tiende keer de Bar&Shield award voor de beste Harley Davidson-dealer in België en Luxemburg in ontvangst nemen. Het is de derde jaar op rij dat deze dealer de prestigieuze award krijgt. Het betekent veel voor eigenaar Paul Peeters. De prijs gaat naar dealers die tijdens een evaluatie op maar liefst 80 meetpunten het hoogst scoren. Er wordt niet enkel naar de verkoopcijfers gekeken. Ook de uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en vooral de klanttevredenheid zijn belangrijk. 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload