Uitgelichte berichten

Andy Biersack en Ben Bruce samen in film

27 Feb 2016

 

Donderdag is het nieuws naar buitengekomen dat Andy Biersack, de frontman van Black Veil Brides, en Ben Bruce, de gitarist van Asking Alexandria, een samenwerking zijn aangegaan. Het gaat hier niet om een muzikale samenwerking, maar om een filmproject.

 

Biersack en Bruce zullen samen te zien zijn in een nieuwe film: American Satan. De film gaat over een aantal Engelse en Amerikaanse jongeren, die gestopt zijn met school om zich te richten op muziek in Hollywood. Tijdens een moment van zwakte worden zij emotioneel gemanipuleerd door een raadselachtige persoon. Uiteindelijk zal dit de samenleving beïnvloeden en moeten zij ervoor zorgen dat zij de controle over hun eigen lot weer in handen krijgen. Momenteel is de film in pre-productie en is het nog niet bekend wanneer hij op het witte doek verschijnt.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload