Uitgelichte berichten

Eagles staken opnieuw Europese tour

27 Feb 2016

De Amerikaanse groep Eagles of Death Metal heeft de na de aanslagen in Parijs uitgestelde tour door Europa opnieuw afgebroken. Zanger en gitarist Jesse Hughes is geblesseerd geraakt aan een hand en moet rust houden, zo liet de groep volgens Franse media via Facebook weten.

 

De tour door Europa werd in november ruw onderbroken. De groep trad op 13 november op in het theater Bataclan in Parijs toen een groep terroristen het vuur opende en negentig mensen vermoordde. De groep speelde vlak daarna in Parijs kort mee met U2.

 

Op 13 februari hervatte de groep in Zweden de rondreis langs Europese podia. De Eagles of Death Metal stonden op 16 februari nog op het podium in Parijs. De komende optredens, onder andere twee in Frankrijk, worden afgezegd omdat Hughes een pees in zijn hand heeft gescheurd.

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload