Uitgelichte berichten

Hiphopformatie wint Rock Rally voor Wild in 't Park.

28 Feb 2016

Gisterenavond streden 5 bands in het cultureel centrum De Wildeman voor 2 plaatsen op het podium van Wild in 't Park. De 3 drie groepen met de meeste stemmen en 2 groepen verkozen door de jury mochten strijden voor de fel beheerde plaatsen.

 

 

De vijf kandidaten waren:

 

3 Way Studio : 3 gasten uit Baal, 1 gitaar, 1 bas en 1 drumstel. Geen 100 pedalen, synthesizer, stemvervormers of wat nog allemaal. Recht toe, recht aan, stevige en eerlijke rock. Ze spelen rock uit het hart. Deze mannen mogen zeker niet ontbreken op u rockfeestje.

 

Days of Depth : De band neemt je mee op een donkere, instrumentale roadtrip….Het is een mix van passie, frustratie & melodie contrasterend met zware 'downtuned riffs' & apocalyptische climaxen.

 

Dirty Toy Company: IS een hard rock band bestaande uit 4 man. Ze spelen catchy rocknummers met een zekere edge. Verwacht je aan een optreden vol loeiende gitaarsolo's en dikke riffs.

 

The Backup Plan : Nederlandstalige fun-rock uit Rotselaar met een fluo x-factor waar zelfs de paus en Barack Obama jaloers op zijn! Deze band zet je tent in vuur en vlam voor je het weet.

 

Soundrascalz: Is een 5-koppige groep mc's die zich amuseert op het podium, naast het podium, en in een klein repetitiekamertje in het hart van Leuven.
Snedige teksten, zelfrelativering en enthousiasme; dat zijn zo wat de sleutelelementen. 

 

De groep met de meeste publieksstemmen was Soundrascalz zij mogen donderdag 5 mei Wild in't park openen. De jury koos voor The Backup Plan en zij mogen zaterdag 07 mei het festival op gang trekken, en de tent zal in brand staan nog voor het festival goed en wel begonnen is.

 

 

Foto's van de Rock Rally kan je hier bekijken

 

 

                                                    

The Backup Plan

 

 

         

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      Soundrascalz

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload