Uitgelichte berichten

Boerenrock 2016 zet er de beuk in!

1 Mar 2016

Wat meer dan een kwarteeuw geleden begon als een festivalletje met enkele vrienden, is uitgegroeid tot een zomerfestival van formaat. Zo’n groot formaat dat niet alleen de ‘Grote Namen van Rock en Pop’ eind augustus graag afzakken naar Kortenaken, maar zo’n groot formaat dat het terrein dringend moet worden uitgebreid en een professionalisering zich opdringt.

 

 

 

 

 

 

Affiche Boerenrock 2016  :

 

 

B-Party 26/8

 

DE AFREKENING FUIF

 

B-Rock 27/8


Therapy? en Golden Earring waren al zekerheden.
Komen ook: Urbanus & De Fanfaar, Stavast (de nieuwe band van Marco Roelofs) en de Italiaanse punk-rock-ska band Shandon. Discobar Galaxie staat garant voor een onvergetelijke afterparty. Houden we nog even voor onszelf: de namen van twee bijkomende topacts, waaronder een reünieconcert en een band die brandend actueel is.
 
B-Elektrik 27/08


Waren bekend: De Jeugd Van Tegenwoordig & Mark with a K, onze local heroes Partyshakerz XL & het duo Nexuz.
Komen ook: (speciaal voor de  elektrofans) Mandy & 2Empress (jawel uit The Sky is The Limit).  Drum ’n bass-fans worden op hun wenken bediend door M&T die ook MC Mota meebrengen. En ook hier houden we nog wat topnamen achter de hand.
 
B-Family 28/08


Vol huis gegarandeerd. “Niet normaal”, horen wij soms wel zeggen. Wàt een affiche! Een combinatie van artiesten die je nergens in Vlaanderen zult zien. Kenners spreken (terecht) over de sterkste “populaire” festivalaffiche van 2016. Of wat dacht je van een line-up met De Romeo’s én Ian Thomas én K3 én Stan Van Samang én Natalia én Clouseau én als afsluiter De Corsari’s?

 

Wat is nieuw voor Boerenrock in 2016?

 

Viva onze VIK!

VIK is een sympathieke peer! Kijk maar naar het logo.
VIK staat ook voor Very Important Kid.
Boerenrock is het eerste grote event waar VIK zijn opwachting maakt. Concreet betekent VIK dat we speciale aandacht geven aan de jongste muziekliefhebbers en feestneuzen-in-de-dop. Een speciale ingang op kid-formaat, kleine toiletjes en eetstandjes op de juiste hoogte…. De derde dag van het festival – de familiedag - komt er zelfs een eigen VIK-zone met speciale kinderanimatie! Het VIK-dorp is enkel geopend op zondag 28 augustus.

 

 

1500 m²  meer plaats voor meer plezier!

Het terrein volgt de groei van het festival en breidt dit jaar uit met 1500 m²
Met een aparte VIK-zone op zondag.
 

 

Vrijwilligers welkom!


Nieuw bloed is altijd welkom. Om te helpen op het festival, maar ook om het festival voor te bereiden. We willen het zo professioneel mogelijk stroomlijnen en verdelen de taken met planningssoftware die ook op andere festivals wordt gebruikt. Elke vrijwilliger krijgt automatisch een vrijwilligerscontract en een callsheet. Wie wil meewerken, kan zich vanaf 1 maart registreren op onze website of via http://crew.boerenrock.be/nl

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload