Uitgelichte berichten

Zaterdagtickets Gladiolen 2016 uitverkocht!

3 Mar 2016

 

Amper een week na de combitickets zijn nu ook de dagtickets voor zaterdag 14 mei allemaal de deur uit. De Gladiolen-zaterdag is dus officieel volledig uitverkocht!

Geen paniek voor wie nu vreest het gezelligste festival van de Kempen te moeten missen: Er zijn momenteel nog dagtickets voor vrijdag 13 mei verkrijgbaar. Snel langs gaan bij één van de lokale Olense voorverkooppunten of ineens eenvoudig hier online bestellen is de boodschap!

Voor slechts €17 kan je vrijdags genieten van live optredens van The Van Jets, Admiral Freebee, Compact Disk Dummies, Billie, Woodie Smalls en Equal Idiots of dansen op de beats van Discobar Galaxie, Yves Deruyter, Skyve en nog veel meer DJ-acts.

Opgelet: Ook de camping is reeds voor 90% uitverkocht. Tickets hiervoor zijn enkel online te bestellen via deze link. 

 

Klik hier voor alle ticket-info

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload