Uitgelichte berichten

10 nieuwe namen voor RW2016

4 Mar 2016

 

Het weekend wordt - naar inmiddels goede traditie - met nieuwe namen voor Rock Werchter 2016 ingezet. We hebben deze week 10 bevestigingen genoteerd. Nieuw zijn: Goose, Puggy, The Strypes, Vintage Trouble, The Struts, Aurora, Ryan Bingham, Samm Henshaw, Blossoms en Mura Masa.

 

Ryan Bingham en Samm Henshaw komen op donderdag 30 juni naar het festival. Blossoms en Puggy zijn aan de line-up van vrijdag 1 juli toegevoegd. Goose, The Struts en Mura Masa spelen op zaterdag 2 juli. Aurora, The Strypes, Vintage Trouble geven op zondag 3 juli present. Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli plaats in het Festivalpark in Werchter. De affiche telt nu 67 namen. Snel weer meer nieuws!

 

Wie op welk podium optreedt, kan je hier ontdekken.
Volgende week weer meer!

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload