Uitgelichte berichten

"The Boss" danst met 91-jarige dame

4 Mar 2016

Bruce Springsteen nodigde tijdens zijn show in St. Paul in Minnesota een 91-jarige toeschouwer uit op het podium. Samen met superfan Jeanne Heintz danste ‘The Boss’ op zijn hit ‘Dancing in the Dark’.

 

De 91-jarige Jeanne is al haar hele leven fan van Bruce Springsteen. In 28 jaar bezocht ze meer dan honderd Bruce Springsteen-concerten, vaak samen met haar dochter Jackie. Een keer eerder was ze al de gelukkige om samen met Bruce te dansen. In 2008 tijdens een show in het Amerikaanse Des Moines wist ze de aandacht van Bruce te trekken door een bordje omhoog te houden. Hierop stond: "Ik heb de hele nacht gereden om met jou te dansen."

 

Droom 
Dat Bruce een van zijn oudste fans niet vergeten is, bleek wel in St. Paul. De crew van ‘The Boss’ zorgde voor een mooie zitplaats voor de hoogbejaarde. De zanger wist precies waar ze zat en nam haar mee naar het podium.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload