Uitgelichte berichten

NICKELBACK komt naar Lotto Arena

7 Mar 2016

Op vrijdag 30 september keert de multi-platina-rockband terug naar Antwerpen voor een show in de Lotto Arena. De show is onderdeel van het Europese deel van hun 10e wereldtournee. In september start Nickelback met een grote tour langs dertig Europese steden. Op 30 september  staat Lotto Arena  op het programma.

Monster Truck is de support act tijdens de gehele Europese tour. Het concert dat Nickelback op 11 november 2015 in de Lotto Arena  zou geven werd helaas afgelast, toen zanger Chad Kroeger een operatie aan een cyste op zijn strottenhoofd moest ondergaan. Hij diende op doktersvoorschrift zes tot negen maanden stemrust te houden om volledig te herstellen, vandaar dat dit optreden gezien kan worden als inhaalconcert.

 

Tickets te koop van 11 maart vanaf 9u00

 

 

 

Nickelback heeft zich bewezen als één van de meest succesvolle en belangrijke bands van de afgelopen 2 decennia. Inmiddels heeft de band wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht. Hun monsterhit How You Remind Me is nog steeds Bilboard’s Top Rock Song of the Decade en ze werden uitgeroepen tot Top Rock Group of the Decade. In hun carrière ontving Nickelback onder andere 9 Grammy Award nominaties, 2 American Music Awards, een World Music Award en een People’s Choice Award. In hun geboorteland Canada is de band 36 keer genomineerd voor een JUNO Award waarvan ze er 12 hebben gewonnen in verschillende categorieën. De band is ook opgenomen in de Canadese Walk Of Fame.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload