Uitgelichte berichten

Vrouw voormalig Eagles-bassist doodgeschoten

8 Mar 2016

Lana Rae Meisner, de vrouw van voormalig Eagles-bassist Randy Meisner, is zondag doodgeschoten in hun huis in Los Angeles.

  Haar dood wordt onderzocht door de politie, meldt TMZ.

   

  Volgens bronnen bij de politie belde Lana Rae zondagavond het alarmnummer 911 om melding te doen van huiselijk geweld. Randy zwaaide naar verluidt met een BB-gun en gedroeg zich vreemd. Anderhalf uur later werd de politie nogmaals gebeld, dit keer door Randy.

   

  De 69-jarige muzikant vertelde dat zijn vrouw naar een andere kamer was gegaan en de deur dicht had gedaan. Vervolgens hoorde hij een luide knal. Randy ging de kamer binnen en zag dat Lana Rae een schotwond in haar hoofd had.

   

  Ongeluk

   

  Wat zich precies in de kamer heeft afgespeeld, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de politie lijkt het erop dat dat Lana Rae iets aan het zoeken was in een kast waarin twee vuurwapens lagen, toen een van de wapens viel en afging toen Lana Rae het probeerde te vangen. Randy wordt vooralsnog dan ook niet verdacht.

  Randy Meisner is een van de oprichters van The Eagles. Hij stapte in 1977 uit de Amerikaanse rockband. Randy en de zes jaar jongere Lana Rae zijn meer dan twintig jaar getrouwd geweest.

   

   

   

  Please reload

  ZZROCK WANTS YOU!

  February 18, 2016

  1/1
  Please reload

  Recente berichten
  Please reload