Uitgelichte berichten

dEUS exclusief op Suikerrock!

9 Mar 2016

 

 

Ze willen dat wel ’ns doen dEUS, helemaal niet touren, zelfs intens aan een plaat werken, en er dan toch ééntje doen. Eén keer een mf'er van een rockconcert spelen in die hele zomer, en dit jaar doen ze dat op Suikerrock, op zaterdag 30 juli. Je weet wat dit wil zeggen, een band die slechts een enkele keer tijdens de zomer de gitaarversterkers op full power zet : kiekenvlees, kippenvel en kratten vol goesting.

 

Een band als dEUS vergt eigenlijk geen uitleg, staat gewoon garant voor de Champions League van de rock’n roll. Live misschien wel het allermooiste wat je op een zomeravond kan overkomen.  Geen ‘Soft Electric’ versie, maar the full blown dEUS zoals u en ik ze kennen, en ook geen ‘Bad timing’ maar hopelijk spelen ze die parel uit ‘Pocket Revolution’ wel.  Al hebben ze keuze zat om een extreem vette setlist in elkaar te draaien. ‘Slechts’  een dikke twintig jaar grooves en songs om uit te putten, een reputatie die sterker is dan al ons Belgisch bier en chocolade samen, en nooit om een ‘aha-erlebniss’ verlegen.

 

Komt dat zien op de laatste zaterdag van juli, en vergeet voor minstens anderhalf uur begrotingsgaten, examenresultaten,  ongemaaide gazons en allerhande worst case scenario’s. Barman, Janzoons, Pawlowski , Misseghers en Gevaert  nemen het die avond even van u over. De gelukzalige glimlach de volgende dag krijgt toch geen mens meer van uw gezicht.

 

Vrijdag 29/07  : speelt o.a. Deep Purple

Zaterdag 30/07 :speelt o.a.  Balthazar en dUES

Zondag 31/07 : speelt o.a. Roxette en Marco Borsato

 

Volledig programma en tickets klik hier

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload