Uitgelichte berichten

Affiche Rock Wechter compleet

12 Mar 2016

Ons huiswerk is klaar, de puzzel is gelegd. Rock Werchter stelt vandaag zijn volledige line-up voor. De - het mag gezegd - fenomenale affiche van Rock Werchter 2016, dat plaats vindt van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli, telt 75 namen. Het beste van nu zal in het Festivalpark te zien, te horen, te beleven zijn.

 

Deze week werden de laatste 8 bevestigingen genoteerd. Nieuw zijn: James Bay, Elle King, The London Souls, Blackberry Smoke, Bazart, Alice On The Roof, Barns Courtney en Frightened Rabbit. The London Souls en Barns Courtney vervolledigen het programma van donderdag 30 juni. Blackberry Smoke en Frightened Rabbit staan op vrijdag 1 juli in Werchter. Bazart is nieuw voor zaterdag 2 juli. James Bay, Elle King en Alice On The Roof geven op zondag 3 juli present.

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload