Uitgelichte berichten

Nieuwe cd voor DevilDriver

14 Mar 2016

 

Na een pauze en een grote wisseling in de line-up komt DevilDriver dit voorjaar terug met een nieuwe cd. Het nieuwe album van Dez Fafara en zijn vernieuwde band heet Trust No One. De band nam de opvolger voor het drie jaar oude Winter Kills werd wederom opgenomen met producer Mark Lewis in de Audiohammer studios in Sanford, Florida.

 

Door de wisseling in de line-up zijn alleen zanger en oprichter Fafara en gitarist Mike Spreitzer (die er sinds het tweede album bij is) nog over van de oude line-up. Gitarist Jeff Kendrick en drummer John Boecklin verlieten in 2014 de band en werden opgevolgd door respectievelijk Neal Tiemann en Austin D'Amond. Wie op het album de basgitaar inspeelt is niet bekend, maar vandaag kwam wel het nieuws dat de band Diego Ibarra heeft ingelijfd voor de liveshows.

 

Op 13 mei moet Trust No One in de winkels liggen. Deze zomer is de band ook weer op enkele festivals te zien, waaronder het Belgische Alcatraz festival in Kortrijk en Wacken Open Air in Noord-Duitsland.
 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload