Uitgelichte berichten

Metallica deelt nummers

17 Mar 2016

Eind februari begonnen de geruchten te vormen dat Metallica waarschijnlijk bezig is aan nieuw materiaal. Daarvoor werd echter bekend dat de band twee van zijn eerste albums, “Ride the Lightning” en “Kill ‘Em All“, opnieuw gaat uitbrengen. Vandaag is hiervan muziek gedeeld door Metallica.

 

De band heeft de nummers “Motorbreath” en een cover van Diamond Head‘s “Am I Evil” online gezet. Deze nummers zijn opgenomen tijdens een show van Metallica op 15 maart 1985 in Kabuki Theatre, te San Fransisco. “Motorbreath” en “Am I Evil” zijn te vinden op “Ride the Lightning“. De platen dieMetallica opnieuw uitbrengt komen op 15 april uit en zijn te verkrijgen als cd, dvd en speciale boxset.

 

 

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload