Uitgelichte berichten

Sam Bettley betrokken bij auto-ongeluk

19 Mar 2016

 

Helaas is er de laatste tijd veel nieuws rondom bands die betrokken zijn bij auto-ongelukken. Afgelopen jaar werd The Ghost Inside slachtoffer van een ernstig ongeluk. Eerder dit jaar waren ook Miss May I,The Bottom Line en Ghost Town in botsing gekomen. Nu heeft er opnieuw een ongeluk plaatsgevonden.

 

Dit keer gaat het om Sam Bettley, de bassist van Asking Alexandria. De bassist was met een gehuurde verhuiswagen een aantal spullen aan het verhuizen toen het ongeluk gebeurde. Het busje kreeg een klapband waardoor Bettley de macht over het stuur verloor. Bettley laat weten dat hij, naast een paar schrammen niets, heeft overgehouden aan het ongeluk.

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload