Uitgelichte berichten

Politie releaset foto’s Kurt Cobain’s zelfmoordwapen

20 Mar 2016

 

 

Ruim 22 jaar geleden stierf Kurt Cobain, de frontman van Nirvana. Ondanks dat er al jaren zijn verstreken, bestaan er nog steeds veel vragen rondom Cobain’s dood. De politie van Seattle heeft nu foto’s naar buiten gebracht van de shotgun waarmee de zanger zichzelf van het leven zou hebben beroofd.

 

De politie bracht deze foto’s aan het licht om bepaalde complotdenkers te sussen. Deze complotdenkers zouden namelijk claimen dat het moordwapen vernietigd was om bewijs van een eventuele moord te laten verdwijnen. Het wapen was namelijk nooit eerder vertoond in de media. Hieronder kun je de foto’s bekijken.

 

 

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload