Uitgelichte berichten

ABSYNTHE MINDED MAAKT COMEBACK

21 Mar 2016

 

Fantastisch nieuws om de week in te zetten: Absynthe Minded maakt een nieuwe start. De groep maakte vandaag via Twitter en Facebook bekend dat er weer volop gerepeteerd wordt én dat er een nieuw album aankomt.

 

 

Vorig jaar in februari liet frontman Bert Ostyn weten dat iedereen bij Absynthe Minded moe was en dat de groep het in alle stilte voor bekeken hield. Ostyn besloot zich volop op zijn soloproject te smijten. Fans van Absynthe Minded beleven vandaag echter een topdag want de band liet vandaag via sociale media weten dat er binnenkort een nieuw album 'J U N G L E E Y E S' aankomt en dat daar nu volop aan gewerkt wordt. De band ziet er iets anders uit met nieuwe bandleden Wouter Vlaeminck (keyboards), Simon Segers (drums) en Toon Vlerick

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload