Uitgelichte berichten

Steven Tyler (67) trekt in bij 40 jaar jongere vriendin

21 Mar 2016

 

Aerosmith-frontman Steven Tyler, die op 26 maart 68 wordt, woont sinds kort samen met zijn vriendin Aimee Ann Preston (28). Preston, die tien jaar jonger is dan Tylers dochter Liv, is overigens ook zijn persoonlijke assistente.

 

Tyler en Preston, die in het verleden ook al voor sterren als Victoria Beckham en Christina Aguilera werkte, zijn al een koppel sinds 2014. 
 

Volgens een vriend van de zanger houden de twee er naast hun romance ook een erg zakelijke relatie op na. "Ik heb hen nooit handjes zien vasthouden of zo, wanneer ik in hun buurt ben. Ze is altijd bij hem en zorgt er altijd voor dat zijn auto klaar staat. Ze tonen geen affectie. Ik was met hen op een evenement en ze heeft alles zo erg onder controle," vertelde de bron aan Page Six. 

"Mensen stellen zich altijd vragen over hen en nu is het eindelijk publiek. Aangezien ze altijd bij hem is en nu met hem samenwoont, is het nu zoiets van 'OK, het is meer dan een persoonlijke assistente', denk ik. Ze zijn altijd samen op pad en ze wijkt niet van zijn zijde." 

In 2011 was Tyler, toen 63, nog verloofd met de 38-jarige Erin Brady, maar dat liep spaak in 2013. Later dat jaar werd hij betrapt tijdens een vrijpartijtje met de 22-jarige 'Hunger Games'-actrice Leven Rambin. 

Tyler heeft zelf vier dochters bij drie verschillende vrouwen.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload