Uitgelichte berichten

Joe Skyward (The Posies) verloor zondag de strijd tegen kanker

29 Mar 2016

 

Joe Skyward, aka Joe Bass, voormalig bassist bij The Posies en Sunny Day Real Estate heeft de strijd tegen kanker verloren. Twee jaar geleden werd de ziekte bij Skyward vastgesteld. Hij werd amper zevenenvijftig.

 

The Posies hebben op hun facebookpagina een mededeling gepost naar aanleiding van het overlijden van hun vriend en bandgenoot.

 

Joe Skyward speelde mee op twee albums van The Posies: 'Amazing Disgrace' en 'Succes' en kwam terug bij de band in 2013. Hij bleef bij de band tot er in 2013 kanker bij hem werd vastgesteld. Tussendoor maakte hij deel uit van Sunny Day Real Estate tijdens hun reünietournee in 1998. Daarna speelde hij bas op twee soloplaten van Jeremy Enigk.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload