Uitgelichte berichten

Travis Clark covert Mayday Parade

29 Mar 2016

 

Eind vorig jaar bracht Travis Clark, de frontman van We The Kings, het nieuws naar buiten dat hij vaderis geworden. Ondertussen zijn we drie maanden verder, is er een nieuw album verschenen van We The Kings en staat de frontman weer op het podium.

 

Afgelopen weekend speelde We The Kings een show in Pittsburgh. Na het optreden van de band was er een speciale ‘Emo Night’ georganiseerd. Clark besloot een nummertje mee te spelen met de huisband van de venue. Hierbij coverde hij de track “Jamie All Over” van Mayday Parade. Een fan filmde het optreden, waar ook te zien is hoe Clark Mayday Parade facetimede tijdens de cover.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload