Uitgelichte berichten

Stoemp! is terug met onder andere Willow

30 Mar 2016

 

Stoemp! is terug en dat al voor de veertiende keer. Poppunt brengt weer gevestigde en nieuwe namen naar de Brusselse cafés voor gratis concerten.  Zo kan je o.a. Willow, Paper Wings (Douglas Firs + Bony King), Walrus, The Violent Husbands, BLOW, STIKSTOF en Sindicato Sonico gaan beleven tussen 11 april en 26 mei.

De formule is intussen sinds 2009 gekend: pintjes, cafépodia, veel vers talent én gevestigde waarden, en vooral veel Brusselaars, pendelaars, toeristen en studenten.

 

Gevestigde waarden die je eerder zou verwachten op podia van grote festivals of clubs staan tijdens Stoemp! nog eens op een klein Brussels cafépodium om er in intieme setting en voor een select publiek het beste van zichzelf te geven. Zo zakken de Leuvense indierockers van Willow op 9 april af naar de Archipel voor een akoestische show. Nog zo eentje om nu al in je agenda te noteren is het optreden van Paper Wings - het project waarmee Douglas Firs & Bony King hun liefde voor americana eren - op 19 mei in Het Goudblommeke in Papier.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload