Uitgelichte berichten

Toch nog een livealbum van Motörhead

31 Mar 2016

 

Tijdens de allerlaatste tournee van Motörhead zijn opnames gemaakt. Op 20 en 21 november stond de band in de Zenith in München, waarbij de shows werden opgenomen. Onder de noemer Clean Your Clock zijn deze twee shows samengevoegd tot een livealbum, dat op 27 mei moet verschijnen op cd, dvd en bluray.

 

De allerlaatste show van Motörhead vond plaats op 11 december 2015 in Berlijn. Een kleine twee weken later vierde frontman Lemmy Kilmister zijn 70e verjaardag, maar vier dagen daarna overleed hij. Lemmy kampte de laatste jaren echter al vaker met gezondheidsproblemen. Enkele optredens werden hierdoor vroegtijdig afgebroken of afgelast. Pas vlak na zijn 70e verjaardag werd bij de legendarische rocker kanker geconstateerd, wat hem twee dagen later de das om deed. Hij overleed plotseling in het bijzijn van een vriend.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload