Uitgelichte berichten

Timetable Rock Wechter

3 Apr 2016

 

Tadaah! Het uurschema van de optredens staat online. Een moment waar steeds hard naar wordt uitgekeken, toch? De zomer komt nu echt in zicht. De festivalkriebels worden sterker. Het uitstippelen van het Rock Werchter parcours kan beginnen. Hoera! Het uurschema is hier te consulteren.

Er valt één wijziging in de line-up te noteren ook. MØ zal jammer genoeg niet aantreden op Rock Werchter wegens problemen met de tourplanning. Toptalent Alessia Cara wordt aan het programma toegevoegd. Zij speelt op zaterdag 2 juli in KluB C. Ga dat zien!

 

 

 

Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Dagtickets voor zaterdag 2 juli zijn inmiddels uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor donderdag, vrijdag of zondag zijn wel nog beschikbaar.  Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op  rockwerchter.be. Nog een belangrijke dienstmededeling: de nieuwe camping, The Hive Resort, is zo goed als uitverkocht. De laatste packages zijn nu in verkoop.

Please reload

ZZROCK WANTS YOU!

February 18, 2016

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload